MINIBAKES

Recentebeoordeling


5 sterren uit 12 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Minibakes. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2024 om 11:20 Sinds wij hier aan de Hongerlandsedijk wonen al een paar keer besteld. En het is tot nu toe nooit tegengevallen. Verjaardagen, moederdag... Wat een heerlijk gebak. Wij blijven hier bestellen, wat een luxe zo naast de deur.
4 mei 2024 om 19:16 Wat een heerlijke cupcakes! En omdat ze ietsjes later waren met de bezorging nog wat extra's lekkers erbij. Het ziet er allemaal goedverzorgd en prachtig uit!
1 mei 2024 om 17:14 Was lekker.
28 apr 2024 om 2:36 Eerder dan verwacht
14 feb 2024 om 19:27 Helemaal top! Heerlijke cupcakes! Leuke aankleding! Gaan zeker vaker bestellen
1 feb 2024 om 16:18 Duurde wat langer voor ik me bestelling kreeg. De dame had het goed gemaakt met een drankje en extra koekje ! Super tevreden !!!
24 dec 2023 om 18:00 Al eerder bij jullie in de winkel geweest! Wat top dat jullie nu ook bezorgen , altijd lekkere cupcakes hier! Aanrader
23 dec 2023 om 14:54 Finally a place close by that i can get some savory treats!! I ordered the cupcake box, they were very delicious! I have a sweet tooth, so i will be ordering often.
22 dec 2023 om 18:22 Was lekker!!
15 dec 2023 om 21:46 Heerlijke cupcakes! Ontzettend van genoten!